De wereld is vol gebouwd, voor ons is er nouwelijks plek. We moeten ons gedijst houden. Gelukkig hebben wij de kracht gekregen om in een mens te veranderen zodat de mythiesche wezens veilig zijn, maar blijven we dat ook?
 
PortalPortal  IndexIndex  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Even half-dronken het bouwterrein bezoeken.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ryona

avatar

Aantal berichten : 8
Registratiedatum : 25-12-09

Je wezen
Soort: Cerberus
Groep: Geen.
Partner: Love is useless.

BerichtOnderwerp: Even half-dronken het bouwterrein bezoeken.   ma dec 28, 2009 6:10 pm

Een gegiegel galmde over het bouwterrein. Ryona was voor de zoveelste keer weer dronken, als ze daar de kans voor had. Vaak kwam ze moeilijk aan dat lekkere spul, maar ditkeer was het gelukt. Opnieuw barstte ze in giegelen uit en ze begon hikkend en vals een liedje te zingen. Terry liep naast haar, af en toe keek hij naar haar maar verder deed hij niks. Ze moest het zelf maar weten. Ryona nam nog een slok uit de fles die ze bij zich had en ze veegde haar mond af. Een gehik kwam uit haar mond, waardoor ze opnieuw moest giegelen. Ze vond het wel grappig. Nu voelde ze zich losser en de gedachte dat ze nu wel kon transformeren ging door haar hoofd.Ik zou het niet doen als ik jou was, zei een galmende stem in haar hoofd. Haar Cerberus-achtige persoonlijkheid bemoeide zich vaak met allerdaagse zaken, zonder de stem was ze al vaker bijna dood gegaan. "Ik doe wat ik zelf wil," gromde Ryona die opeens niet meer giegelde. "Je laat je er buiten, hond." Toch luisterde ze naar de stem en ze giegelde toen ze weer begon te hikken. Ze plofte neer op een versleten bank die naast een kapotte tafel stond en Terry ging naast haar zitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mitsukai

avatar

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 21-04-10

Je wezen
Soort: Cerberus
Groep: I live on my own
Partner: Love is a mystery to me...

BerichtOnderwerp: Re: Even half-dronken het bouwterrein bezoeken.   wo apr 21, 2010 3:49 pm

Mitsukai zat in het toppunt van het gebouw dat nog steeds niet volledig af was. Zijn ogen naar de horizon gericht. Opnieuw gingen zijn gedachten uit naar zijn verleden. Al gauw werd hij verstoord door een duidelijk gegiechel. Hij keek naar beneden en wist uit het gedaante op te maken dat het een vrouwelijk iemand was. Zijn ogen gingen weer naar de horizon. Echter had het meisje zijn aandacht getrokken. Hij keek met zijn rode ogen naar beneden en grijnsde. Hij sprong van balk naar balk richting de begaande grond en landde op zijn voeten. Zijn ogen gingen naar haar. Hij zag nu duidelijk dat ze wat op had. Het was voor hem duidelijk dat ze half dronken was. Met rustige passen liep hij haar richting in. Ineens hoorde hij wat zeggen. Je laat je er buiten, hond? hoorde hij duidelijk. Een lichte grom ontsnapte uit zijn keel. Had ze het tegen hem? Zijn ogen gingen naar de hond. Of was het tegen de jack russel. Zijn ogen gingen weer naar het meisje. "Is het wel zo slim om half dronken een gevaarlijk terrein op te lopen..?" vroeg hij kalm zonder enige dwang in zijn stem. Integendeel. Hij was tamelijk nieuw in dit gebied en wilde graag wat meer mensen leren kennen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tyurru

avatar

Aantal berichten : 4
Registratiedatum : 24-04-10

Je wezen
Soort: Fenix
Groep: -
Partner: Love only hurts

BerichtOnderwerp: Re: Even half-dronken het bouwterrein bezoeken.   zo apr 25, 2010 5:37 pm

Kaimitsu liep lang en hoorde een vreselijk gezang. Ze hoorde aan het gekronkel van de stembanden dat ze dronken was. Kaimitsu slefferde met haar houten sandaaltjes naar de dame toe en toen ze dat deed zag ze vanuit een andere hoek nog een figuur verschijnen. Toen ze er was zag ze duidelijk dat de vrouw dronken was en haar adem stonk ook behoorlijk naar drank. "Wat...Wat doe jij hier?" Vroeg ze weg deinend met haar hoofd. "En waar kom jij vandaan?" vervolgde ze in de richting van Mealena.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Even half-dronken het bouwterrein bezoeken.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Even half-dronken het bouwterrein bezoeken.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Eleria City :: Verlaten gebieden :: Bouwterrein-
Ga naar: